A continuació detallem el material específic i obligatori per a competicions oficials per a la modalitat de Canicross.

També és aconsellable fer ús d’aquest material en competicions no oficials y entrenaments.

  • Arnés de tir: ha de ser resistent, protegir el gos dels fregaments amb materials no abrasius ni tallants en les zones de contacte i les zones d’impacte hauran d’estar encoixinades. Han de permetre l’extensió normal de les potes del gos i hauran disposa d’una corda a l’extrem final per unir-lo a la línia de tir.
  • Línia de tir: corda que uneix el cinturó del corredor amb l’arnès del gos. Ha de disposar d’una zona elàstica esmorteïda que absorbeixi els impactes per evitar lesions a l’esquena del corredor o del gos. L’amortiment varia segons el model, cal comprar-ne un adaptat a la mida del gos o la seva força de tir.
  • Cinturó: ha de ser còmode pel corredor i permetre acoblar la línia de tir mitjançant un mosquetó d’alliberament ràpida. No hi ha models concrets homologats, però es recomana que disposi d’una zona encoixinada per repartir la pressió. N’hi ha que s’agafen per la cintura i altres que s’agafen pel maluc.
  • Mosquetó d’alliberació ràpida: mosquetó que permet desenganxar la línia de tir amb un sol gest, i quan aquesta es troba tibada. (Obligatori en carreres de la Lliga Catalana i Copa d’Espanya.

pack_canicross

mosqueton-inox-liberacion--

 

 

Material aconsellable:

  • Guants: fins i resistents a la fricció per poder recollir la línia de tir i de cara a Possibles caigudes.
  • Calçat per córrer per la muntanya: Calçat Tècnic, força taquejat i amb 1 bon amortiment o absorció de l’impacte.
  • Botins per al gos: sobretot si correm per superfícies abrasives o neu i en funció de la sensibilitat del gos. Amb unes fundes fines i elàstiques serà suficient per a la majoria dels casos.

Productes que us poden interessar:

(consulteu talles abans de comprar)

[amazon_link asins=’B075F68GYP,B073S56SQY,B073S5VC28,B075FGDZ3K,B072XK1XMK,B072XKG6WC,B00O7J6P72,B00QVS580W,B00QVRPSR6′ template=’ProductGrid’ store=’canicrossbyde-21′ marketplace=’ES’ link_id=’68d64a6b-c183-11e7-ab7c-6f0f67fefb06′]

Fotos a Flickr

 
  • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte